Vezi produsele Chilli
articol vineri-2

Personalizarea potrivită poate transforma cel mai simplu produs, ca de exemplu un tricou clasic, într-un promoțional cu care vei face senzație. Chiar dacă nu ai la dispoziție o grafică extraordinară, imprimarea prin termotransfer cu folie adezivă tăiată la cutter-plotter (cutting-ul) îți oferă câteva soluții prin care imaginea pe care o imprimi să fie pur și simplu... WOW!

Producătorii de folii de termotransfer au găsit fel și fel de variante prin care sigla ta să aibă un aspect inedit și să fie plăcută la atingere. Poate să fie pufoasă, catifelată, să aibă volum, să fie sidefată, strălucitoare sau chiar fotoluminiscentă.

Pentru fiecare dintre aceste tipuri de folii de termotransfer este disponibil câte un set de culori din care o poți alege pe cea pe care o consideri potrivită. Imprimarea se poate face atât pe fibre naturale, cât și pe cele sintetice, iar produsele personalizate au cam aceleași condiții de curățare și întreținere ca și cele personalizate prin metodele uzuale.

Vrei să obții efectul WOW atunci când le oferi cadouri partenerilor tăi de afaceri sau echipei tale? Avem #chilliideas care să spună povestea brandului tău! Spune-ne planurile tale și we are in! Publicat: 2.12.2021

trends

Banner-Articol-v3

Articole asemănătoare